Špenátová roláda k masu

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
433 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory uvaříme a rozmačkáme. Přidáme vejce, olej, mouku a špetku soli. Vše promícháme, až vznikne těsto.
  • 2
    Z těsta vyválíme placku, kterou položíme na vymazaný plech a dáme péct.
  • 3
    Špenát povaříme v osolené vodě 10 min. Scedíme a trochu vody dáme stranou. Pokrájíme jej a osmahneme na oleji.
  • 4
    Ve scezené vodě rozmícháme mouku a zahustíme jí špenát, podusíme.
  • 5
    Na upečené těsto rozetřeme špenátovou náplň, posypeme jí sýrem, srolujeme do rolády.
  • 6
    Necháme vychladit a poté krájíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.