Špenátová sedlina
50 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 40gramůStrouhanka
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 400gramůŠpenátový protlak mražený
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zmrazený špenát nakrájíme na kousky a za stálého míchání podusíme, až se rozmrazí a část tekutiny odpaří.
- 2Vejce rozšleháme s mlékem, vmícháme připravený špenát, strouhanku a špetku oříšku.
- 3Dno vymaštěného pekáčku pokryjeme alobalem, nalijeme na něj špenátovou směs a upečeme v mírné vyhřáté troubě, až sedlina ztuhne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.