Špenátové gnocchi s ricottou

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
679 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Střídku z veky namočíme na 10 minut do mléka. Potom tekutinu vymačkáme. Špenát omyjeme, osušíme, nasekáme.
  • 2
    Rozšleháme vejce, přidáme chléb, špenát, sýr ricotta, strouhaný parmezán (trochu si necháme na ozdobu), sůl a pepř, důkladně promícháme, přikryjeme a uložíme na hodinu do chladničky.
  • 3
    Pomocí dvou lžiček vytvarujeme ploché knedlíčky. Postupně je vaříme ve slané vodě, dokud nevyplavou k povrchu. Upravíme je na talíře, pokapeme máslem a ozdobíme parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.