Špenátové rolky s treskou
40 min.
Ingredience
- 400gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůŠpenát listový mražený
- 1kusCibule
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
51 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
890 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu na troše oleje orestujeme oloupanou, na proužky nakrájenou cibuli. Přidáme mražený špenát, osolíme, opepříme a podusíme.
- 2Porce tresky omyjeme, osušíme a naneseme na ně podušený špenát. Srolujeme a upevníme párátkem.
- 3Rolky opečeme po všech stranách na zbylém oleji a pod pokličkou podusíme ještě 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.