Špenátový salát s anglickou slaninou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý špenát omyjeme ve studené vodě a necháme okapat.
  • 2
    Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme na pánvi. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou šalotku, zalijeme octem a přilijeme trochu vody. Krátce podusíme, ochutíme cukrem, worcesterem, solí a pepřem.
  • 3
    Špenát upravíme na nahřáté talíře a přelijeme horkým dresinkem.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.