Špenátový salát s grilovanými broskvemi

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3335 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
374 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené broskve rozpůlíme, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Řeznou plochou dolů je položíme na rozehřátý gril a grilujeme 4-6 minut dozlatova.
  • 2
    Plátky slaniny vyškvaříme, rozdrobíme na větší kousky a po vychladnutí vsypeme do mísy. Přidáme omytý a osušený špenát, grilované broskve a rozdrobený sýr.
  • 3
    Příprava zálivky: V misce smícháme hořčici, cukr a nasekaný česnek. Vše prošleháme a potom pomalu zašleháváme olej, nakonec vmícháme ocet a šťávu z limetky. Zálivku podle chuti osolíme, opepříme a přelijeme přes salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.