Špenátový salát s kozím sýrem

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
10 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenát očistíme, omyjeme a necháme okapat. Mandle nasucho opražíme na pánvi, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, nektarinky omyjeme, vypeckujeme a rozkrájíme na dílky.
  • 2
    Ocet smícháme se solí, pepřem a ořechovým olejem. Špenát smícháme se zálivkou a spolu s cibulí, sýrem nakrájeným na kousky i nektarinkami rozdělíme na talíře. Pokrm posypeme praženými mandlemi.
  • 3
    Podáváme s topinkami z toastového chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.