Špikovaná štika
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 100gramůAnglická slanina
- 2lžícePaprika mletá sladká
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2decilitryVoda pitná
- 2lžícePetržel - nať
- 800gramůŠtika obecná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
21 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
463 mg
Cukr
105 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce štiky osolíme, pokmínujeme a protkneme nudličkami slaniny, které jsme obalili v paprice.
- 2Maso zprudka opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou, až maso změkne.
- 3Před podáváním posypeme pokrm nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.