Spišské vepřové kotlety

85 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a urovnáme do pekáče. Maso poklademe kolečky oloupané cibule, pokapeme rozehřátým máslem, posypeme nastrouhaným uzeným sýrem a okořeníme mletou paprikou.
  • 2
    Bujón rozpustíme v bílém víně a kotlety podlijeme. Přikryjeme alobalem, který po stranách pekáče utěsníme. Pečeme ve vyhřáté troubě do poloměkka asi 25 minut, potom odstraníme alobal a dopečeme doměkka.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.