Špíz ze srnčí kýty se špekáčky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
49 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
372 mg
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špekáčky sloupneme a nakrájíme na plátky, papriku zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Fazole scedíme a necháme okapat. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    Srnčí kýtu nakrájíme na malé kousky, naklepeme, osolíme, okořeníme, zakapeme olejem a pod fólií necháme alespoň hodinu v chladničce.
  • 3
    Marinované maso napichujeme na jehly střídavě se špekáčky a paprikou. Pečeme v předehřáté troubě.
  • 4
    Na sádle zpěníme cibuli se slaninou, vmícháme fazole, česnek, vývar, zašleháme jíšku, osolíme a opepříme.
  • 5
    Špíz podáváme s fazolovou přílohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.