Špíz ze svíčkové

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
39 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, potom na kostky, vložíme do misky, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, hořčici, zalijeme olejem a necháme marinovat.
  • 2
    Mezitím nakrájíme salám a zeleninu. Točený salám nakrájíme na kolečka, cibuli, rajčata, papriky a slaninu na plátky o velikosti koleček salámu.
  • 3
    Kousky masa a zeleniny napichujeme střídavě na jehlu, potřeme zbylou marinádou a dáme na gril. Grilujeme ze všech stran a průběžně potíráme marinádou.
  • 4
    Špízy podáváme s chlebem a grilovací hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.