Špíz ze sýrů v pivním těstíčku
20 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 100gramůSýr Eidam uzený 45%
- 300gramůChléb celozrnný pšenično-žitný
- 150mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2kusyVejce slepičí
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
- 3stroužkyČesnek
- 120mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
847 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
52 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
79 mg
Cukr
386 mg
Postup přípravy
- 1Sýry a starší chléb nakrájíme na stejné kostičky a napícháme střídavě na jehly. Poté obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji.
- 2Těstíčko připravíme smícháním piva, vajec, mouky a česneku utřeného se solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.