Špízy s párky a jablky

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
59 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Párky nakoso nakrájíme na špalíky dlouhé 3 cm a na koncích nařízneme. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nakrájíme na čtvrtky a zakapeme citronovou šťávou. Feferonky nakrájíme na kousky. Grilovací směs připravíme smícháním oleje, citronové šťávy, hořčice, soli a pepře.
  • 2
    Jehly potřeme olejem a střídavě na ně napichujeme párky a jablka, která jsme ještě příčně překrojili, a feferonky. Hotové špízy potřeme připravenou směsí a na roštu 10 minut grilujeme za občasného obracení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.