Špízy z panenské svíčkové

42 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
807 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
67 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme tuku a blan, nakrájíme na kostky. V misce smícháme olej, sůl, pepře, papriku a majoránku. Ve směsi marinujeme maso asi 20 minut, při pokojové teplotě. Během marinování maso několikrát obrátíme.
  • 2
    Papriky očistíme, vyjmeme semínka a nakrájíme na 4 cm velké plátky. Malé cibulky oloupeme.
  • 3
    Maso necháme okapat. Na čtyři jehly nebo špejle napichujeme střídavě maso, cibuli, papriku a bobkový list.
  • 4
    Špízy opékáme na horkém roštu, asi 6 minut po každé straně. Hotové špízy upravíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.