Špízy z rybího filé
35 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1kusOkurka salátová
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůStrouhanka
- 3kusyVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 4kusyFeferony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
87 g
Tuky
42 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osušíme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 1 hodinu odležet.
- 2Porce nakrájíme na kousky a napichujeme je na jehlu střídavě s kousky sýru, okurky, žampionů a feferonky.
- 3Špízy obalíme v mouce, vejcích a ve strouhance. Pečeme je na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.