Špízy z rybího masa a krevet s anýzovou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
140 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citron omyjeme a kůru nastrouháme, dužinu vymačkáme. Krevety opláchneme a necháme okapat. Tuňáka pokrájíme na větší kostky. 2/3 oleje smícháme s citronovou šťávou a kůrou, osolíme a opepříme. Dresinkem polijeme kousky masa a krevety napíchané na špízových jehlách. Smetanu smícháme s hořčicí a anýzovým likérem, přimícháme papriku a sekaný kopr. Špízy necháme grilovat 5 minut z každé strany. Hotové špízy přelijeme omáčkou ze smetany a anýzu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.