Špízy z vepřového masa marinovaného v pivu
27 min.
Ingredience
- 800gramůVepřová kýta
- 3kusyCibule
- 300gramůAnglická slanina
- Na marinádu
- 350mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
863 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
67 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Slaninu a cibuli nakrájíme na plátky, maso na stejně velké kostky, vložíme do marinády a pod fólií necháme v chladničce alespoň dvě hodiny marinovat.
- 2Marinádu připravíme smícháním pepře, soli, oleje a piva.
- 3Uleželé maso napichujeme na jehly střídavě s cibulí a slaninou. Poté grilujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.