Srbská omeleta

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka a přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a na plátky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
  • 2
    Vejce rozšleháme, osolíme a vlijeme na vymaštěnou pánev, vidličkou vejce srazíme a sklepneme k okraji pánve. Do středu omelety vložíme udušenou zeleninu, omeletu svineme a vyklopíme na ohřátý talíř.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.