Srbská pleskavica s cibulí
25 min.
Ingredience
- 750gramůHovězí maso mleté
- 3kusyCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
34 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Cibule oloupeme a nakrájíme najemno. Hovězí maso opepříme, osolíme, důkladně promícháme s nakrájenou cibulí a vytvoříme z něj placky silné asi 0,5 cm o průměru 10-15 cm.
- 2V pánvi rozehřejeme olej a placky na něm po obou stranách upečeme dozlatova.
- 3Podáváme teplé se smaženými bramborovými hranolkami a šopským salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.