Srbské čevabčiči
30 min.
Ingredience
- 0,5kilogramMaso mleté - mix
- 1špetkaStrouhanka
- 1špetkaVegeta
- 1špetkaMajoránka
- 1kusVejce slepičí
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
805 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
81 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
488 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Česnek a cibuli pokrájíme na kousky.
- 2Maso promícháme s vejcem, cibulí a česnekem, dochutíme solí, vegetou a majoránkou. Směs zahustíme podle potřeby strouhankou, tvoříme válečky.
- 3Čevabčiči smažíme na oleji na pánvi dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.