Srbské marinované kuře

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
890 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
68 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
928 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé kuře omyjeme, rozpůlíme, osolíme, opepříme, a opečeme na oleji. Vyndáme, na olej vložíme na proužky nakrájenou cibuli se slaninou, osmahneme, vrátíme kuře, zalijeme trochou vody a dusíme
  • 2
    doměkka. Necháme vychladnout a vykostíme.
  • 3
    Do výpeku přidáme na plátky nakrájená, oloupaná rajčata, na proužky nakrájené papriky a dusíme doměkka. Zalijeme smetanou, ochutíme citrónovou šťávou, solí, pepřem a krátce povaříme.
  • 4
    Porce kuřete vložíme do marinády a necháme v chladu 24 hodin odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.