Srbské ražniči

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
707 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu nebo panenskou svíčkovou opláchneme a nakrájíme přes vlákno 4 stejné plátky. Mírně je naklepeme a napícháme s plátky slaniny a cibule na jehly nebo špejle. Osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.
  • 2
    Do výpeku přidáme lečo a krátce povaříme.
  • 3
    Nakonec ražniči podlijeme výpekem s lečem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 8. 2015
Srbské ražniči
Moc dobré jídlo, které můžu doporučit. Použila jsem vepřovou krkovici, oproti receptu trochu více slaniny a jednou tolik leča, které jsem malinko zahustila. Jako přílohu jsem měla na páře vařené brambory ve slupce. Pokud je lečo kyselejší, přidávám malinkou špetičku cukru.