Srbské ražniči s paprikami

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
46 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na stejně velké kostky, osolíme, napichujeme na špejle a smažíme v pánvi na oleji ze všech stran. Různě barevné papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky a krátce na másle orestujeme. Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky. Promícháme s mořskou solí a mletým pepřem.
  • 2
    Na talíře upravíme orestované papriky, na ně položíme po 1 ks ražniči a posypeme kroužky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.