Srbské ražniči s paprikami
30 min.
Ingredience
- 800gramůVepřová kýta
- 10gramůSůl
- 150gramůPaprika červená
- 150gramůPaprika zelená
- 150gramůPaprika žlutá
- 150gramůPaprika oranžová
- 250gramůCibule
- 8gramůSůl mořská
- 2gramyPepř černý mletý
- 25gramůOlej olivový extra panenský
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
46 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vepřové maso nakrájíme na stejně velké kostky, osolíme, napichujeme na špejle a smažíme v pánvi na oleji ze všech stran. Různě barevné papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky a krátce na másle orestujeme. Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky. Promícháme s mořskou solí a mletým pepřem.
- 2Na talíře upravíme orestované papriky, na ně položíme po 1 ks ražniči a posypeme kroužky cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.