Srdcový guláš

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
675 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí srdce rozkrojíme, blanky a žilky odstraníme, maso znovu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    V kastrolu na oleji (nebo na sádle) osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené srdce, zaprášíme moukou a zprudka opečeme. Vmícháme rajčatový protlak, rozetřený česnek, osolíme a okořeníme kmínem. Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí masa asi 80 minut.
  • 3
    Nakonec guláš dochutíme špetkou vegety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.