Sředomořský salát

10 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
213 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Artyčoky slijeme, stranou dáme 3 lžíce oleje. Odebraný olej dáme do misky a promícháme s červeným pestem a vinným octem, osolíme.
  • 2
    Artyčoky nahrubo nasekáme a společně s fazolemi, cherry rajčátky, olivami, jarní cibulkou a polovinou rozdrobeného ovčího sýra přidáme do misky k zálivce. Vše důkladně promícháme a osolíme. Navrch nasypeme zbytek ovčího sýra a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.