Sředomořský salát
10 min.
Ingredience
- 1lžícePesto rosso
- 1lžičkaOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlivy černé
- 2kusyCibulka jarní
- 200gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 300gramůRajčata Cherry
- 1baleníFazole bílé sterilované
- 1baleníArtyčoky sterilované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
213 mg
Postup přípravy
- 1Artyčoky slijeme, stranou dáme 3 lžíce oleje. Odebraný olej dáme do misky a promícháme s červeným pestem a vinným octem, osolíme.
- 2Artyčoky nahrubo nasekáme a společně s fazolemi, cherry rajčátky, olivami, jarní cibulkou a polovinou rozdrobeného ovčího sýra přidáme do misky k zálivce. Vše důkladně promícháme a osolíme. Navrch nasypeme zbytek ovčího sýra a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.