Srnčí čevabčiči

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
967 mg
Cukr
918 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté srnčí maso umeleme, přidáme česnek utřený se solí, majoránku, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a vše dobře prohněteme.
  • 2
    Se směsi tvarujeme malé válečky, zprudka je opečeme na oleji.
  • 3
    Čevabčiči polijeme kečupem rozmíchaným s nastrouhaným křenem.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.