Srnčí čevabčiči
40 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 300gramůSrnčí kýta
- 1lžičkaMajoránka
- 20gramůKřen
- 4lžíceKečup
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
967 mg
Cukr
918 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté srnčí maso umeleme, přidáme česnek utřený se solí, majoránku, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a vše dobře prohněteme.
- 2Se směsi tvarujeme malé válečky, zprudka je opečeme na oleji.
- 3Čevabčiči polijeme kečupem rozmíchaným s nastrouhaným křenem.
- 4Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.