Srnčí guláš na sladkokyselo

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
26 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vcelku odblaníme, osolíme a opeříme. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, nakládané hříbky scedíme, propláchneme pod tekoucí vodou, abychom je zbavili slizu, nakládané okurky pokrájíme na kostičky, naloženou zeleninu scedíme.
  • 2
    Do pekáčku vlijeme olej, zasypeme cibulí, přiložíme maso vcelku, posypeme mletou paprikou, okořeníme bobkovým listem, podlijeme polovinou vody a vložíme do trouby. Pečeme při střední teplotě přibližně hodinu. Pekáč vyndáme na plotnu, maso vyjmeme, rozkrájíme na kostky, vrátíme do pekáčku, přidáme okurky, houby, zeleninu, dolijeme vodu, kečup, zahustíme jíškou a dovaříme. Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.