Srnčí guláš se žampiony

105 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
8 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky, srnčí maso odblaníme, pokrájíme na menší kousky, čerstvé žampiony očistíme a rozkrájíme na plátky.
  • 2
    V hrnci na másle zpěníme cibuli, přisypeme kousky masa, osolíme, opepříme, okořeníme novým kořením, promícháme a podusíme ve vlastní šťávě. Jakmile se tekutina vysmahne, zaprášíme moukou, podlijeme vodou, vínem, přidáme kostku hovězího polévkového vývaru, kečup, brusinky, žampiony a dusíme do měkka.
  • 3
    Guláš podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.