Srnčí hřbet
85 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1500gramůSrnčí maso
- 100gramůSlanina vepřová
- 100mililitrůZakysaná smetana
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceKoriandr mletý
- 1lžičkaSůl
- 2decilitryVoda pitná
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Troubu rozpálíme na 230 °C. Maso osolíme, opepříme a potřeme koriandrem.
- 2Na plech vyskládáme část špeku, vložíme maso a zabalíme špekem. Přidáme cibuli. Pečeme 1 hodinu a podléváme.
- 3Maso vyjmeme, smícháme zakysanou smetanu s moukou, šťávu zahustíme a pár minut provaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.