Srnčí hřbet dušený na černém pivu

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
28 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
89 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme, nakrájíme na kostky a promícháme s drceným jalovcem, solí a pepřem. Slaninu nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Maso osmažíme na másle, přidáme bobkový list, slaninu, promícháme, podlijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Na závěr ochutíme citronovou šťávou, cukrem a chvilku povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.