Srnčí hřbet dušený na černém pivu
65 min.
Ingredience
- 1kilogramSrnčí maso
- 8kusůJalovec
- 70gramůMáslo čerstvé
- 60gramůAnglická slanina
- 2kusyBobkový list
- 700mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 1lžíceCukr krupice
- 1lžíceCitronová šťáva
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
28 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
89 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme, nakrájíme na kostky a promícháme s drceným jalovcem, solí a pepřem. Slaninu nakrájíme na nudličky.
- 2Maso osmažíme na másle, přidáme bobkový list, slaninu, promícháme, podlijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Na závěr ochutíme citronovou šťávou, cukrem a chvilku povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.