Srnčí karbanátky zapečené

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
756 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
29 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, mouku a vypracujeme těsto. Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme na jemno.
  • 2
    Plech pomažeme sádlem, z těsta vytvarujeme menší placičky, vyskládáme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Po dvaceti minutách placky obrátíme a pečeme dalších dvacet minut. Nyní karbanátky posypeme zeleninou, cibulí, zasypeme sýrem a dopečeme.
  • 3
    Hotové karbanátky rozdělíme na talíře a podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.