Srnčí karbanátky zapečené
90 min.
Ingredience
- 500gramůSrnčí maso
- 10kusůVejce slepičí
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůSýr Ementál (Primátor)
- 30gramůSádlo škvařené
- 150gramůZelenina kořenová
- 50gramůCibule
- 250gramůChléb konzumní
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
756 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
29 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Srnčí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, mouku a vypracujeme těsto. Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme na jemno.
- 2Plech pomažeme sádlem, z těsta vytvarujeme menší placičky, vyskládáme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Po dvaceti minutách placky obrátíme a pečeme dalších dvacet minut. Nyní karbanátky posypeme zeleninou, cibulí, zasypeme sýrem a dopečeme.
- 3Hotové karbanátky rozdělíme na talíře a podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.