Srnčí kýta na paprikách
40 min.
Ingredience
- 750gramůSrnčí kýta
- 250gramůPaprika červená
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 3gramyMajoránka
- 3gramyKmín drcený
- 500gramůBrambory vařené
- 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
15 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Červené papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. V pánvi rozehřejeme sádlo, přiložíme plátky masa, osmahneme z obou stran, přisypeme papriky, okmínujeme, posypeme majoránkou, zmírníme oheň a zvolna smažíme doměkka. Plátky masa rozdělíme na talíře, doplníme paprikami z pánve a vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.