Srnčí kýta na paprikách

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
15 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Červené papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. V pánvi rozehřejeme sádlo, přiložíme plátky masa, osmahneme z obou stran, přisypeme papriky, okmínujeme, posypeme majoránkou, zmírníme oheň a zvolna smažíme doměkka. Plátky masa rozdělíme na talíře, doplníme paprikami z pánve a vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.