Srnčí kýta s banány

60 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné srnčí maso nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, kořenovou zeleninu strouháme nahrubo, banány oloupeme, rozkrájíme na silnější kolečka.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s kořenovou zeleninou, zpěníme, přiložíme plátky masa a orestujeme z obou stran. Podlijeme vodou, zakápneme octem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, nové koření a dusíme do měka. V jiné pánvi na másle osmažíme kolečka banánů.
  • 3
    Maso upravíme na talíře, obložíme kolečky banánů a přelijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.