Srnčí kýta s fazolemi
35 min.
Ingredience
- 800gramůSrnčí kýta
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 2kusyCibule
- 2kusyPaprika červená
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceSádlo vepřové škvařené
- 1kusMasox
- 500mililitrůVoda pitná
- 100gramůOkurky nakládané
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
13 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky, cibuli na tenké plátky, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, okurky na kostičky, fazole scedíme a necháme okapat. Kostku masoxu uvaříme ve vodě.
- 2Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a osmažíme. Poté přimícháme papriky, okurky, fazole, hořčici, chilli koření, pepř, sůl, zalijeme vývarem z masoxu a alespoň pět minut povaříme za častého míchání.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.