Srnčí kýta s fazolemi

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
13 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, cibuli na tenké plátky, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, okurky na kostičky, fazole scedíme a necháme okapat. Kostku masoxu uvaříme ve vodě.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a osmažíme. Poté přimícháme papriky, okurky, fazole, hořčici, chilli koření, pepř, sůl, zalijeme vývarem z masoxu a alespoň pět minut povaříme za častého míchání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.