Srnčí maso s okurkami na víně

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
20 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso z kýty nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli nadrobno, houby na plátky, kyselé okurky na kostičky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme maso, osolíme, opepříme, okořeníme mletým jalovcem, tymiánem, mletým zázvorem a osmažíme. Přisypeme cibuli, plátky hub, osmahneme, podlijeme červeným vínem a chvíli povaříme. Nyní zahustíme tmavou jíškou, přimícháme okurky, podusíme ještě pár minut a odstavíme.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře a doplníme vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.