Srnčí maso s rajčaty a šunkou

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
23 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso odblaníme a nakrájíme na kostky, šunku na kostičky, oloupaná rajčata také na kostičky, petrželku posekáme najemno.
  • 2
    V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme kostky masa, osmahneme, podusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí na tuk. Přidáme rajčata, šunku, krátce orestujeme, osolíme, opepříme, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vodou. Ke konci dušení zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře, doplníme bílým chlebem a posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.