Srnčí medailonky na hříbkách

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
22 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
817 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté a očištěné srnčí kýty nakrájíme medailonky (3 ks na porci), naklepeme je a na okrajích nařízneme. Maso osolíme, opepříme a okořeníme novým kořením.
  • 2
    Medailonky obalíme po jedné straně v mouce a na rozehřáté oleji po obou stranách opečeme. Vyjmeme je a na tuku zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené hříbky, okmínujeme a osmažíme. Vložíme zpět medailonky a vše krátce podusíme.
  • 3
    Medailonky upravíme na nahřáté talíře a přelijeme šťávou s hříbky.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami nebo se smaženými hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.