Srnčí medailonky na žampionech

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěné srnčí kýty nakrájíme přes vlákno tenké řízky, naklepeme je a na okrajích nařízneme. Maso osolíme, okořeníme drceným pepřem a novým kořením.
  • 2
    Medailonky obalíme po jedné straně v hladké mouce, opečeme na rozpáleném sádle a vyjmeme.
  • 3
    Ve výpeku zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, špetku kmínu a vše osmahneme. Vložíme zpět medailonky a krátce podusíme.
  • 4
    Srnčí medailonky podáváme na nahřátých talířích, přelité šťávou s houbami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.