Srnčí minutkový guláš
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůSrnčí kýta
- 30gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžíceVývar z hovězích kostí
- 2lžíceOlej rostlinný
- 15gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Odblaněnou a omytou kýtu nakrájíme přes vlákno na hranolky, pokapeme lžící oleje a necháme v chladničce 2 dny odležet.
- 2Maso osolíme, okořeníme a zprudka osmahneme na rozehřátém oleji a másle. Přidáme oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli, očištěné, na plátky nakrájené žampiony, osmažíme a vmícháme rajčatový protlak. Smažíme ještě 1 minutu, zalijeme vývarem a povaříme další 1 minutu. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.