Srnčí minutkový guláš

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněnou a omytou kýtu nakrájíme přes vlákno na hranolky, pokapeme lžící oleje a necháme v chladničce 2 dny odležet.
  • 2
    Maso osolíme, okořeníme a zprudka osmahneme na rozehřátém oleji a másle. Přidáme oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli, očištěné, na plátky nakrájené žampiony, osmažíme a vmícháme rajčatový protlak. Smažíme ještě 1 minutu, zalijeme vývarem a povaříme další 1 minutu. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.