Srnčí na brusinkách

270 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
22 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí kýtu nakrájíme na plátky, které potřeme máslem, hořčicí, osolíme a opepříme.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na kolečka a naskládáme na maso. Když máme maso a cibuli připravené, zalijeme 0,2 dl vínem a necháme v ledničce 2 hodiny naložené.
  • 3
    Odležené maso v hrnci na rozpáleném sádle opečeme. Přidáme na plátky nakrájená vepřová játra, cibuli, všechno zalijeme vývarem z kostí a necháme vařit.
  • 4
    Do měkkého masa přidáme kečup. Moukou s 0,2 dl vody zahustíme, podlijeme 0,3dl vínem, přidáme brusinky a vaříme ještě 10 minut.
  • 5
    Po dokončení vaření dochutíme citrónovou šťávou a cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.