Srnčí paštika se sardelemi

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
33 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
425 mg
Cukr
862 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sardelové řezy a srnčí maso umeleme na strojku a spolu s máslem vyšleháme do pěny. Cibuli a kapary pokrájíme nadrobno, vmícháme do pěny, přimícháme vejce, osolíme, opeříme a ochutíme drceným jalovcem. Pěnu důkladně promícháme, aby byla jednolitá a krémová.
  • 2
    Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní pěnu a pečeme na velmi mírném ohni hodinu a půl. Můžeme také paštiku uvařit ve vodní lázni.
  • 3
    Hotovou paštiku necháme vychladnout, nakrájíme na plátky a podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.