Srnčí plec dušená na pepři
48 min.
Ingredience
- 800gramůSrnčí plec
- 2kusyCibule
- 1lžičkaSůl
- 800mililitrůHovězí vývar základní
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 1lžičkaPepř černý celý
- 2lžíceSádlo vepřové škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na plátky.
- 2Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, sůl, drcený pepř, vlijeme polovinu vývaru a pod poklicí dusíme, až je maso poloměkké. Šťávu zredukujeme, zaprášíme moukou, zarestujeme, zředíme zbylým vývarem a za častého míchání alespoň čtvrt hodiny povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.