Srnčí plec s křenovou omáčkou

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
37 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plec vykostíme, cibuli jemně nakrájíme, houby nakrájíme, uvaříme a scedíme. Křen jemně nastrouháme, okurky nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a ze všech stran opečeme. Maso zalijeme vývarem, přidáme houbové koření, sůl, pepř a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme a držíme na teple. Do šťávy zašleháme jíšku, rozředíme vodou a čtvrt hodiny provaříme. Poté omáčku přecedíme, přidáme okurky a křen a vše jen prohřejeme.
  • 4
    Maso naporcujeme a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.