Srnčí pochoutka

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
963 kcal
Bílkoviny
95 g
Tuky
36 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme mrkev a celer a osmahneme dozlatova na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, nakrájenou srnčí plec, protlak a smažíme. Zalijeme vodou, vínem a přidáme kuličky jalovce, bobkový list, nové koření, sůl a vaříme doměkka.
  • 2
    Vyndáme maso, omáčku propasírujeme a přidáme do ní brusinky.
  • 3
    Maso podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.