Srnčí pochoutka
60 min.
Ingredience
- 1kilogramSrnčí plec
- 2kusyMrkev kořen
- 0,25kusCeler bulvový
- 2kusyCibule
- 3kusyJalovec
- 2kusyBobkový list
- 3kusyNové koření celé
- 500mililitrůVíno červené
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 50gramůBrusinky
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 100gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
963 kcal
Bílkoviny
95 g
Tuky
36 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme mrkev a celer a osmahneme dozlatova na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, nakrájenou srnčí plec, protlak a smažíme. Zalijeme vodou, vínem a přidáme kuličky jalovce, bobkový list, nové koření, sůl a vaříme doměkka.
- 2Vyndáme maso, omáčku propasírujeme a přidáme do ní brusinky.
- 3Maso podáváme přelité omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.