Srnčí ragú
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCitronová kůra
- 1špetkaTymián sušený
- 1lžičkaOcet vinný
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 1kilogramSrnčí plec
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceKapary sterilované
- 60gramůSlanina vepřová
- 1krajícChléb konzumní
- 0,5kusCeler bulvový
- 0,13litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
98 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájíme na menší kousky.
- 2Vyškvaříme slaninu a cibuli, přidáme osolené a opepřené maso,
- 3celer, nadrobno, kousky chlebové kůrky, citrónovou kůru, koření,
- 4ocet a zalijeme do roviny vývarem. Pod pokličkou dusíme doměkka.
- 5Maso vyndáme, omáčku přecedíme, přilijeme smetanu a pokrájené
- 6kapary, krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.