Srnčí ragú

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
98 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Vyškvaříme slaninu a cibuli, přidáme osolené a opepřené maso,
  • 3
    celer, nadrobno, kousky chlebové kůrky, citrónovou kůru, koření,
  • 4
    ocet a zalijeme do roviny vývarem. Pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 5
    Maso vyndáme, omáčku přecedíme, přilijeme smetanu a pokrájené
  • 6
    kapary, krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.