Srnčí ragů

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
832 mg
Cukr
940 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozkrájenou zeleninu s cibulí osmahneme na másle, přidáme maso nakrájené na kostky, osmahneme ze všech stran, osolíme, přidáme koření, šťávu z citrónu a kousek citrónové kůry. Zpočátku maso dusíme ve vlastní šťávě, následně mírně podlijeme a dusíme do měkka.
  • 2
    Jakmile je maso měkké, vyjmeme ho ze šťávy, šťávu zahustíme světlou jíškou, přimícháme zavařeninu, přilijeme víno a ještě zhruba 15 minut povaříme.
  • 3
    Hotovou šťávu procedíme na maso a společně prohřejeme ještě 15 minut.
  • 4
    Jako přílohy podáváme jemné knedlíky, noky z odpalovaného těsta a brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.