Srnčí řízky na jablkách
65 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůSrnčí kýta
- 100gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusJablka
- 0,5litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Z omyté kýty nakrájíme 4 řízky, naklepeme je, osolíme a opepříme.
- 2Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme. Podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.
- 3Před koncem dušení přidáme do šťávy oloupaná jablka nakrájená na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.