Srnčí řízky na jablkách

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté kýty nakrájíme 4 řízky, naklepeme je, osolíme a opepříme.
  • 2
    Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme. Podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 3
    Před koncem dušení přidáme do šťávy oloupaná jablka nakrájená na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.