Srnčí řízky na víně
33 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- 400mililitrůVíno červené
- 50gramůMouka pšeničná hladká
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 50gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
17 mg
Cukr
620 mg
Postup přípravy
- 1Srnčí kýtu očistíme, odblaníme a rozkrájíme na řízky. Poté je naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Řízky z obou stran smažíme na másle, až je maso měkké. K masu přilijeme víno, na mírném plameni dusíme, až se víno o třetinu zredukuje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.