Srnčí řízky přírodní

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
26 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
291 mg
Cukr
166 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněnou srnčí kýtu bez kosti nakrájíme na stejné plátky, naklepeme, osolíme a opepříme, okmínujeme, posypeme tymiánem a potřeme rozpuštěným máslem.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme zbytek másla, přiložíme plátky masa a zvolna smažíme po obou stranách doměkka. Podlijeme bílým vínem, plátky masa ve víně obracíme, až se víno úpně vysmahne na tuk.
  • 3
    Plátky masa upravíme na talíře a doplníme smaženými hranolkami s tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.