Srnčí řízky s bylinkovým máslem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
41 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Vápník
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí hřbet vykostíme, očistíme a nakrájíme na řízky. Naklepeme je, potřeme olejem a necháme v porcelánové míse 48 hodin v chladničce nakřehnout.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji.
  • 3
    Řízky podáváme na nahřátých talířích, pokladené na kolečka nakrájeným bylinkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.