Srnčí řízky s bylinkovým máslem
30 min.
Ingredience
- 800gramůSrnčí maso
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 80gramůMáslo bylinkové
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
41 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Vápník
10 mg
Postup přípravy
- 1Srnčí hřbet vykostíme, očistíme a nakrájíme na řízky. Naklepeme je, potřeme olejem a necháme v porcelánové míse 48 hodin v chladničce nakřehnout.
- 2Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji.
- 3Řízky podáváme na nahřátých talířích, pokladené na kolečka nakrájeným bylinkovým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.